Junior elektronikingenjör till spännande projekt

Junior elektronikingenjör till spännande projekt

Är du junior elekronikingenjör och söker nytt jobb eller är ute efter nya utmaningar? Då är detta tjänsten för dig! Sök tjänsten, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Här kommer du in på avdelningen Wheeled EU Riders, som arbetar med produkter som körs manuellt. Du går in i ett nybildat team som ska arbeta för att "batterisera" dessa produkter, utveckla dem till att bli batteridrivna eller hybrider. Då detta är ett nytt projekt och ett nytt team får du vara med från början och hjälpa till på många plan.
Som elektronikingenjör i detta team konstruerar och installerar du el-komponenter till dessa produkter. Du arbetar nära mjukvaruutvecklare och andra i teamet för att lösa problem och ta detta projekt framåt. Arbetsuppgifter som ingår i rollen är:
 • Konstruera elektronikkort
 • Konstruera/Bygga kablage
 • Installera i maskin
 • Provköra och testa
 • Vara med och utveckla arbetssätt och processer
Som person är du driven och har ett stort intresse för teknik, vidare är en lagspelare som samtidigt trivs och klarar av att arbeta självständigt. Du är en problemlösare som gillar att ta för dig och visa engagemang.

Din profil

Skallkrav:
 • El-Cad
 • Högskoleutbildning mot elektronik, alternativt relevant YH-utbildning
 • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Svenska
 • Egna projekt
 • Intresse för mekanik och elektronik
Som person är du driven och har ett stort intresse för teknik, vidare är en lagspelare som samtidigt trivs och klarar av att arbeta självständigt. Du är en problemlösare som gillar att ta för dig och visa engagemang.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Januari 2019
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Stefan Sörell
Telefon 0722505375
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.