Junior backendutvecklare mot systemintegration

Junior backendutvecklare mot systemintegration

För dig som är i början av din karriär som utvecklare har vi en spännande tjänst som integrationsutvecklare hos Pdb i Jönköping.

Dina arbetsuppgifter

Som junior backendutvecklare hos Pdb kommer du att jobba med integrationsplattformar för externa kunders system. Du blir en viktig del i kundens digitaliseringsresa. Du kommer att arbeta i Microsoft BizTalk och Microsoft Azure och programmera i C#, .Net och XML. Stort fokus kommer att ligga på nyutveckling men även förvaltning och underhåll ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet sker i projektform och som junior backendutvecklare har du 1-2 projekt åt gången.

Avdelningen för integration består i dagsläget av 6 personer. Din inledande tid kommer du att jobba inhouse samt bli tilldelad en mentor som du går bredvid i ett antal projekt. Du får möjlighet till parprogrammering, coachning och stöttning. Utbildning och kurser i de verktyg som används fås på plats. Successivt kommer du att följa med ut på kundbesök och sedan själv kunna ta egna kundmöten när du blivit självgående.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom IT
  • Svenska & Engelska i tal & skrift
  • Programmeringskännedom om C# och .Net
  • Grundläggande kunskaper i XML
Meriterande:
  • Körkort B
  • Grundläggande kunskaper om Microsoft Azure
  • Erfarenhet från skola/praktik etc av Microsoft BizTalk och/eller Logic Apps
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är nyfiken och vill förkovra dig i Microsofts integrationsplattformar. Du är utåtriktad och driven och har lätt för att ta egna initiativ. Som person är du nyfiken och har ett stort intresse för jobbet, du ska vilja vara med och bidra till att bygga ett team. I rollen som backendutvecklare hos Pdb krävs också att du är serviceminded och flexibel då du blir en nyckelspelare hos kunderna i arbetet med deras digitalisering.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pdb erbjuder unika korsbefruktningar av idéer, tekniker och kunskaper. Kort sagt hjälper vi dig att göra framsteg med hjälp av smarta och beprövade IT-lösningar, samtidigt som vi driver dina affärer och din verksamhet framåt. Pdb består av 4 områden; E-solutions, Business Intelligence, Integrations, Consulting.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.