Junior backend utvecklare mot c#/.net till Husqvarna AB

Junior backend utvecklare mot c#/.net till Husqvarna AB

Dina arbetsuppgifter

Som backendutvecklare kommer du att vara en del av det team som ansvarar för arkitektur, utveckling och drift av molnsystemen. Ditt dagliga arbete kommer vara varierat och involvera delar som utveckling, forskning, fälttester och integration med de autonoma maskinerna.

Din profil

Vi söker en analytisk person som med sin nyfikenhet, kreativitet och sitt tekniska intresse bidrar till utveckling och problemlösning på arbetsplatsen. Du ska vara en flexibel lagspelare som alltid strävar mot att hitta de bästa lösningarna tillsammans med ditt team.

Skallkrav
  • Magister-/kandidatexamen i informationsteknologi, datavetenskap eller datateknik
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Kunskap inom c#, NodeJS, Python, Shell scripting, REST, Serverless AWS-tjänster, Relational och NoSQL databaser
  • Tekniska färdigheter i DevOps-metoder (testdriven utveckling, automatiserad testning, kontinuerlig integrering, etc.)
  • Erfarenhet av att designa, bygga och distribuera flervärdeapplikationeri molnet
  • Erfarenhet av Docker
  • Ha arbetat med Agile/ SCRUM Software Development Process
Villkor

Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna är en svensk multinationell tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också aktiv inom bevattningsprodukter, kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.