Junior Systemingenjör till försvar och säkerhetsföretag

Junior Systemingenjör till försvar och säkerhetsföretag

Har du en hög analytisk förmåga samt brinner för ny teknik? Vill du utvecklas ingenjörstät miljö? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemingenjör kommer du ingå i en grupp med kompetenta och engagerade medarbetare. Gruppen består av både seniora och juniora kollegor som kommer stötta och introducera dig så du blir en del av gemenskapen samt blir trygg i din roll och de olika arbetsområdena. Du ges möjlighet att utvecklas i en ingenjörstät miljö där nivån tekniken är mycket komplex.

Du kommer i rollen som systemingenjör att arbeta både med innovation och utveckling av komplexa kommunikationssystem inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial. Arbetet sker i projektform där du också kan få möjlighet att arbeta med beräkning, simulering, systemanalys, kravhantering och dokumentation. Allt från att ta fram interface och tester till sammanställning för att skapa ny och komplex teknik.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med produktägare, utvecklare och testare för att produkter och funktioner för att uppnå bästa resultat. Du kommer arbeta i en internationell miljö med kunder och medarbetare från hela världen och du ges möjlighet att arbeta med hög teknisk, analytisk komplexitet i systemen.

Din profil

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess därför krävs svenskt medborgarskap och vi kommer att göra en säkerhetsprövning på våra kandidater.

Skallkrav:
  • Civilingenjör inom exempelvis teknisk fysik, elektronik, industriell ekonomi eller datateknik
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • Körkort
  • Militär bakgrund
Vi söker dig som är driven, gillar att lösa problem, har en hög analytisk förmåga samt älskar att arbeta med ny teknik. Du förstår värdet av kollegor och teamwork samtidigt som du kan ta egna initiativ.

Tjänsten innebär nära samarbete både med närmsta arbetsgrupp samt andra avdelningar, så vi ser att du är kommunikativ och pedagogisk men har också förmågan att lyssna in och ta till dig information för att realisera krav till produkt.

Villkor

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid.
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 feb 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik.

Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare. Huvudkontoret i Huskvarna med 350 anställda, bolaget i sin helhet består av 700 medarbetare.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.