Junior Service Integrator/IT processledare

Junior Service Integrator/IT processledare

Dina arbetsuppgifter

Husqvarna Group söker inom Global Information Services (GIS) en Service Integrator/IT processledare. Du kommer att arbeta i funktionen Service Integration Office.
I rollen kommer du framförallt:
 • Leda och driva globalt processteam med ansvar för kravinsamling, process design och implementering inom hela Husqvarna Group organisationen.
 • Driva mindre projekt inom området.
 • Kontaktperson för Husqvarna Group i frågor som rör teamets ansvar.
 • Designa, genomföra och följa upp förbättringar (i projekt- och linjeform).
 • Guida Husqvarna Global Information Services och IT-leverantörer.
 • Följa upp progress med partners.
 • Säkra att processen följs inom alla IT-tjänster.
Som Service Integrator förväntas du på sikt säkerställa att alla parter involverade i IT leveransen kan samarbeta på ett effektivt sätt oavsett om det är interna eller externa leveransteam. Till din hjälp har du ett team bestående av process och verktygsägare.

Din profil

Du är en person med ett genuint intresse av att få flera team att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du kommer att få förmånen att arbeta mot leverantörer globalt, och vi lägger därför stor vikt vid att du trivs i en kommunikativ roll där du får nyttja såväl engelska som svenska dagligen.

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning mot systemvetenskap eller motsvarande
 • IT-intresse
 • Svenska i tal och skrift
 • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område

Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.