Junior Second line support till spännande företag!

Junior Second line support till spännande företag!

Är du en driven, kommunikativ och tekniskt intresserad person? Har du en utbildning inom IT och vill jobba med support? Härligt! Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

- Som second line support kommer du att ta över ärende från first line, och arbeta vidare med felsökningar/bestämningar. Du kommer, i den mån du kan, att lösa ärendena på egen hand. I andra fall skall ärendena förmedlas vidare till tredje linjens support och utvecklare.
Du kommer att behöva ringa ut till kunderna och i tillägg vara bra på att skriva beskrivningar till utvecklarna, vilka behöver författas på engelska då utvecklingsavdelningen utgår från Polen.

Mer information ges vid ett intervjutillfälle!

Din profil

Skallkrav:
  • IT-utbildning på lägst gymnasienivå
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • God förståelse för IT
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund tillhandahåller systemet för elektroniska personalligare I byggbranschen. Detta är ett välutvecklat säkerhetssystem för att undvika att obehöriga ska befinna sig på platsen. Vår kund bygger de elektroniska plattformarna samt tillverkar korten. De har sedan återförsäljare som säljer det till byggföretagen. Just nu har de lanserat en ny tjänst där alla gamla kort måste förnyas, detta innan den 20 juni. De behöver därför stärka upp styrkan i Jönköping per omgående.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.