Junior Project Coordinator

Junior Project Coordinator

Vi söker en junior projektkoordinator Husqvarna AB. Har du en förmåga att hålla samman och koordinera projekt är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektkoordinator kommer du att arbeta med att hålla samman, koordinera och stödja utvecklingsprojekt. Du blir en del av produktutvecklingsorganisationens projektkontor (PMO).

Utmaningen i tjänsten är att kunna lägga komponentplanering genom hela projektet, administrera logistik och orders samt uppföljning av din planering tillsammans med projektledare/övriga projektmedlemmar. Du blir den sammanhållande punkten mellan projektledare, utvecklingsavdelning, inköp, produktion, planering samt leverantörer. Ditt arbete innebär tätt samarbete och mycket kommunikation med samtliga avdelningar. Du är huvudsakligen ansvarig för att uppdatera artikellistor, order och hemtagning av material samt analysering av produktkostnader.

Som introduktion får du gå bredvid en erfaren projektkoordinator samt får gå utbildningar i bland annat projektledning.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom exempelvis Logistik, maskin eller Industriell ekonomi
  • Flytande svenska och engelska i både tal & skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av projektledning/koordinator eller annat relevant område genom skolprojekt/praktik eller liknande

Vi söker dig som är full av energi och har skinn på näsan. Som person är du öppen och social. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att samarbeta med olika typer av människor. Du är en problemlösande lagspelare som har en egen drivkraft och ser till att driva projekten framåt. Vi sätter stort värde på att du trivs i en omväxlande miljö och kan hantera många parallella aktiviteter. Då arbetet innebär kontakt med Husqvarnas leverantörer och fabriker som är placerade både i och utanför Sverige innebär det att du behöver både kunna tala och skriva flytande svenska och engelska.

Villkor

Start: April / Enligt överenskommelse
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, vikariat till januari 2020

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 14 000 medarbetare i 40 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.