Junior Mjukvaruutvecklare till Sensys Gatso Sweden AB

Junior Mjukvaruutvecklare till Sensys Gatso Sweden AB

Vill du arbeta med den senaste och mest avancerade tekniken inom trafikmiljöbranschen? Brinner du för IT/teknik och vill få chansen att vara en del av utvecklingsteamet i Jönköping? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare hos Sensys Gatso Sweden AB kommer du främst att arbeta med mjukvarukonstruktion för produktutveckling av företagets olika produkter. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med avancerad teknik inom inbyggda realtidssystem, radarteknik och bildbehandling.

Som mjukvaruutvecklare kommer du att ingå i utvecklingsteamet i Jönköping ihop med 4 kollegor och inledningsvis kommer du få möjlighet till introduktion och handledning för att växa in i din roll och bli trygg i dina arbetsuppgifter. Avdelningen arbetar agilt i utvecklingsprojekten.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst högskoleutbildning inom mjukvaruutveckling alternativt motsvarande dokumenterad kunskap
  • Kunskap i programmering i C/C++
  • Flytande engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av Linux
  • Erfarenhet Golang
  • Erfarenhet av arbete i projektform, Scrum eller likande
Vi söker dig som är en positiv och framåt person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en problemlösare och brinner för teknik. Du kan driva dig själv och ta projekten framåt samtidigt som du förstår värdet av samarbete och kollegor. Som person är du en social, prestigelös och en lagspelare.

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sensys Gatso Sweden AB ingår i Sensys Gatso-koncernen som är den ledande leverantören av systemlösningar för trafiksäkerhet. Företaget har hela världen som marknad och levererar produkter i över 70 länder. Senys Gatso Sweden AB erbjuder dig som medarbetare en spännande och internationell arbetsmiljö. Företaget sitter i fina nya lokaler och har idag cirka 25 anställda på plats i Jönköping.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.