Junior Markarbetare/Grävmaskinist

Junior Markarbetare/Grävmaskinist

Har du ett intresse för bygg och vill ha ett fysiskt arbete? Då är detta tjänsten för dig.
Ring eller maila mig redan idag vid intresse!

Dina arbetsuppgifter

Som markarbetare hos vår kund kommer du att ha ett varierande jobb med arbetsuppgifter som exempelvis plattläggning, dränering, markarbeten och avloppsgrävning. Du jobbar oftast i team om 2 personer där ni turas om att köra grävmaskin och jobba som markpersonal.

Stor del av arbetet utförs hos privatpersoner och de projekt du jobbar med är i Jönköping samt närliggande orter.

Din profil

Skallkrav:
  • B-körkort
  • Svenska
  • Arbete på väg, nivå 1
  • Vana av att köra grävmaskin
  • Max 30 min resväg till Jönköping
Meriterande:
  • Tidigare arbete inom markarbeten
  • Erfarenhet av fysiskt arbete
Dina personliga egenskaper är viktiga. Vi söker dig som är driven samt villig att lära och jobba. Du är flexibel och inte rädd för att ta i. Jobbet som markarbetare kan stundvis vara tungt och kräver att du kan hantera fysiskt arbete.

Villkor

Start: 3 december eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping

Urval sker löpande, hör därför av dig redan idag vid intresse.
Mer info
Kontaktperson Clara Albinsson
Telefon 0709-47 86 88
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett familjeföretag som jobbar med anläggningsarbeten, markarbeten, plattläggning, dränering, avloppsgrävning, och entreprenadtransporter i Jönköping. Med bred kompetens och lång erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen är du alltid trygg med ditt val när du väljer oss för både små och stora anläggningsarbeten i Jönköping.

Vi riktar våra tjänster till privatpersoner, företag eller mindre industrier i behov av byggnationer, ombyggnationer och grävarbeten. Med duktig personal, hög servicenivå och modern maskinpark garanterar vi dig ett slutresultat av toppkvalitet.

Vi håller oss alltid à jour med utvecklingen i branschen, både vad gäller material, maskiner och arbetsmetoder. På så vis är vi redo att erbjuda dig snabb och effektiv service vid alla typer av entreprenader.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.