Junior Embeddedutvecklare i C

Junior Embeddedutvecklare i C

Är du nyexad eller i början av din karriär som embeddedutvecklare och vill komma in i ett team med mycket erfarenhet och stora möjligheter? Då är det här helt rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara med i hela utvecklingscykeln från idén om en ny feature vid fikabordet tills den är implementerad, testad och ute hos slutkund. I Scrum Teamen där du kommer att delta finns ansvaret och utmaningarna från lägsta bit i våra STM32:or till beteendemönster och avancerade algoritmer. Du kommer främst jobba i C med att utveckla och uppdatera funktioner, det kan vara allt ifrån styrning av robot till betende och andra funktioner. Du kommer in i ett team som består av både juniora men också väldigt erfarna medarbetare där du kommer få en bra introduktion med handledare och väldigt bra utvecklingsmöjligheter

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning. T.ex. Systemutvecklare
  • Grundkunskaper i C
  • Engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • Svenska i tal & skrift
  • Erfarenhet av liknande arbete
Som person är du driven och brinner för utveckling, du vill vara med att ta fram nya koncept och funktioner för att optimera företagets produkter. Du gillar att jobba i team och bidrar & delar med dig av kunskap som du besitter.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna
Arbetstider: 07-16, med möjlighet till flex
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.