Junior Elektronikkonstruktör med stort teknikintresse

Junior Elektronikkonstruktör med stort teknikintresse

Har du ett brinnande intresse för teknik och elektronik och vill jobba på ett ledande företag inom teknikbranschen? Här får du en möjlighet att djupdyka i elektronikens snabba utveckling hos vår kund. Ta chansen och sök denna tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som elektronikingenjör hos vår kund kommer du att konstruera strömsnåla batteriapplikationer samt jobba med trådlös radiobaserad korthållskommunikation i bl.a. 2,4GHz bandet. Stor del av produktportföljen är laserbaserad med lasersändare och laserdetektorer. Du arbetar både med nykonstruktion samt underhåll av befintliga produkter.

Avdelningen består av 30 personer och arbetet sker i projektteam som jobbar med helhetslösningar. Ditt arbete är varierande och du har nära samarbete med produktion, beredning och utveckling. Tillsammans med erfarna konstruktörer kommer du att arbeta brett med både analoga och digitala elektroniksystem samt teknikval, systemering, CAD, test och verifiering. Testning ute hos kund förekommer ibland, vilket innebär resor både inom Sverige och utomlands.

Din inledande tid får du introduktion och utbildning av system samt hjälp av kollegor med stor erfarenhet.

Din profil

Skallkrav:
  • YH-utbildning med inriktning mot elektronik
  • Engelska flytande i tal & skrift
  • Svenska god förståelse i tal & skrift
Meriterande:
  • Starkt teknikintresse, elektronikintresse
  • Kännedom om radiotrafik, wifi, korthålskommunikation
  • Ytterligare språk
Som person är du social, nyfiken och tekniskt intresserad. Vi ser också att du är ansvarstagande och är en problemlösare. Tjänsten innebär mycket samarbete och det är därför viktigt att du är prestigelös och vågar be om hjälp när det behövs.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 8-17 (Flex)
Ort: Huskvarna

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. De kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildhantering och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt.

Dem har ca 470 anställda och finns i 12 länder runt om i världen. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare. Är du en av dem?

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.