Jr Provningsingenjör till Husqvarna

Jr Provningsingenjör till Husqvarna

Har du en utbildning mot maskinteknik eller automation? Vill du bli en del av ett härligt team på en spännande arbetsplats i absolut framkant? Sök tjänsten som provningsingenjör idag!

Dina arbetsuppgifter

Till Laboratoriet för skärutrustning och tillbehör söker vi nu en engagerad och självgående provningsingenjör med analytiskt sinnelag. Som provningsingenjör kommer du att jobba med utvärdering av prestanda och mekaniska egenskaper hos våra skärande delar såsom sågkedjor och röjklingor, men även andra tillbehörsprodukter som används vid skogs- och grönytearbete.

Arbetet innebär både att utveckla nya och befintliga testmetoder och att utvärdera produkter utifrån dessa. Som provningsingenjör har man stort ansvar över att disponera sitt eget arbete och det är därför viktigt att på ett strukturerat sätt genomföra och dokumentera det för att lämna över till nästa person. Arbetet kommer att innebära tätt samarbete med andra inom vår egen och andra utvecklingsavdelningar, och därför är kommunikativ förmåga och god laganda viktigt.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst KY/YH utbildning mot maskinteknik eller automation
  • Engelska i tal och skrift
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare praktisk arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • Erfarenhet av svarv, fräs, och svets
  • Körkort
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.