Jr. Elektroniktestare till spännande roll på Husqvarna Group

Jr. Elektroniktestare till spännande roll på Husqvarna Group

Har du precis avslutat din utbildning inom inbyggda system eller elektronik? Vill du bli en del av ett härligt team på Professional Battery Products Laboratory inom Husqvarna Group? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Till Husqvarnas produktutvecklingsgrupp Professional Battery Products inom kategorin Electric, söker vi dig som är laddad för nya utmaningar inom ett starkt växande produktområde med högeffektiva batteriprodukter.
Du får arbeta med strategiskt viktiga produkter med stor tillväxtpotential för Husqvarna Group. Vi ger dig stor möjlighet till att utveckla produkter i världsklass och en plattform för personlig utveckling.

Du kommer att ha provningsansvar av inbyggda system och utvärdera elektronik / mjukvara i våra produkter, laddare samt batterier. Detta innebär mätning och verifiering samt avrapportering av produkternas tekniska egenskaper samt också iordningsställande av teknisk dokumentation.
Du arbetar med tillförlitlighets- och funktionsprovning och har samordningsansvar gentemot kringliggande funktioner, t ex specialistfunktioner inom området.

För att du skall ha de bästa förutsättningarna för rollen kommer du få intern- samt extern utbildning av testutrustning, programspråk med mera.

Din profil

Skallkrav:
Eftergymnasial utbildning mot elektronik eller inbyggda system
Svenska i tal och skrift
Engelska i tal och skrift

Meriterande:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område
Högskole - elller civilingenjör examen inom ovanstående utbildningsområden

Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Startdatum:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är världsledande tillverkare av utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och en världsledare inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till slutkunder i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2014 uppgick till 33 miljarder kronor och koncernen hade drygt 14 000 anställda i 40 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.