It-administratör mot myndigheter

It-administratör mot myndigheter

Har du erfarenhet av administration och en utbildning mot IT? Sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

I denna administrativa roll är dina huvuduppgifter att registrerar och rapportera uppdateringar i externa databaser relaterade till olika myndigheter. Du kommer även samla information för att lägga in i interna system där du även har kontakt med intern personal för att uppdatera vad som händer i olika myndigheter. Det är en löpande administrativ roll där du alltid har saker att göra.
Mer information lämnas på eventuell intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • Erfarenhet eller utbildning mot Administration eller IT
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Jobbat med myndigheter tidigare
  • Erfarenhet av att registrera i databaser
Som person är du självgående och har ett driv framåt, du vill utvecklas som person men även utveckla din roll och arbetssätt. Du är strukturerad och van att jobba i processer, samarbete och kommunikation med människor både internt och externt är vardag.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Ort: Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.