Innesäljare sökes till förpackningsindustrin!

Innesäljare sökes till förpackningsindustrin!

Har du tidigare erfarenhet av kundsupport och har hög servicekänsla? Gillar du att ha ett varierande jobb med mycket kundkontakt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

OM FÖRETAGET
Företaget tillverkar alla slags förpackningar i wellpapp. Företaget är en leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, träprodukter, biomaterial och papper.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara försäljning av wellemballage i samråd med ansvariga säljare. Du tillsammans med våra säljare kommer att vara kontaktpersoner för våra kunder. Vi ser att du arbetar aktivt med merförsäljning och på så sätt ökar lönsamheten.
  • Tillgodose säljare med kalkyler för offert
  • Överföra kundkrav till produktupplägg och offerter, beställningsunderlag enligt ny orderprocess
  • Att vid behov upprätta statistik till stöd för försäljningen
  • Att upptäcka avvikelser och förbättringsmöjligheter
  • Ansvara för kalkylering i tilldelade upphandlingar
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Du har en positiv inställning tillsammans med hög ansvarskänsla för ditt arbete. Du bidrar till en god arbetsmiljö och strävar efter att utvecklas tillsammans med företaget och dina kollegor.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av kundsupport/support eller ha arbetat med kundrelationer
  • God kunskap om förpackningar, främst wellemballage
  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska
OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Visstidsanställning 6 månader med chans till förlängning

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.