Inköpsansvarig till Framtiden AB

Inköpsansvarig till Framtiden AB

Framtiden växer med en ny spännande tjänst som inköpsansvarig på vårt huvudkontor i Jönköping. Är du sugen på att bygga upp en ny inköpsfunktion på ett av Sveriges snabbast växande företag? Har du sinne för struktur, noggrannhet och service, då är detta rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som inköpsansvarig kommer du ha övergripande ansvar för samtliga inköp inom Framtiden AB och övriga bolag i koncernen. Detta innefattar bl.a. inköp och upphandling av avtal med nya och befintliga leverantörer. I tjänsten ingår också att ansvara för löpande utvärdering i syfte att säkerställa en optimal resursanvändning i koncernens bolag.

De inköpsområden som omfattas är:
  • Teknisk utrustning såsom datorer, telefoner, skrivare etc.
  • Kontorsmöbler och inredning
  • Kontorsmaterial
  • Hotell och resor
  • Livsmedel
  • Lokaler och delområden kopplade till dessa.
Idag hanteras inköp i stor utsträckning av respektive bolag inom koncernen. Som inköpsansvarig kommer du ansvara för att bygga upp en ny samordnad inköpsfunktion på koncernnivå. Arbetet kommer även innefatta löpande uppföljning och analys av inköpsnivåer samt åtgärder för ökad kostnadseffektivitet. I tjänsten ingår också ansvar för koncernens lokaler på samtliga orter. Detta innebär löpande kontakt med hyresvärd och fastighetsägare rörande underhåll och åtgärder i våra lokaler.

Som inköpsansvarig kommer vara en del av Framtidens serviceavdelning som utgör koncernens interna verksamhetsstöd.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du idag arbetar med inköp i en ansvarig befattning. Du har en god förhandlingsvana och är bekväm med att ställa krav mot leverantörer och motparter. Som person är du driven, noggrann och strukturerad. Du trivs i en föränderlig miljö och är flexibel när nya utmaningar uppstår. Du är i grunden en positiv och lösningsfokuserad person med känsla för service.

Skallkrav:
Lägst gymnasieutbildning
Bred erfarenhet av inköp i en ansvarig befattning
Erfarenhet av uppföljning och analys av inköp
God svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i Office365, framförallt Excel
Körkort

Meriterande krav:
Erfarenhet av inköp på koncernnivå
Erfarenhet av att ha byggt en samordnad inköpsfunktion på koncernnivå
Erfarenhet av analysverktyg med koppling till inköp

Villkor

Start: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Fernando Carassco
Telefon 072 245 22 84
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade i centrala Jönköping.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!