Informationssäkerhetskonsult som ska infiltrera och överlista framtidens IT-säkerhet

Framtiden · Data & IT · Igår

Om jobbet

Har du förmågan eller intresset av att bli vår nya hacker? Drivs du av nyfikenhet, innovationsförmåga och viljan att överlista hemsidor, IT-infrastruktur och applikationer? Trivs du med kundrelationer och vill utvecklas i ett spännande bolag som expanderar?

Vi söker dig som genom verktyg och dina vägar ska testa IT-säkerheten hos kunder och föra dom mot en tryggare verksamhet.
Låter detta som en tjänst för dig så tveka inte att söka!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Informationssäkerhetskonsult kommer du tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor med bakgrund från Polisen, Försvarsmakten och Underrättelsetjänsten arbeta med olika projekt för att hjälpa företag att anpassa sig efter en ständigt förändrande omgivning samt bemöta deras behov och önskemål.

Som informationssäkerhetskonsult kommer du arbeta med flera uppdrag samtidigt och testa, utmana och i slutänden hjälpa företagets kunder till att uppnå högre säkerhet. Detta görs med hjälp av att kartlägga och infiltrera kundernas IT-miljö, där det är viktigt att tänka som motståndaren och förutse alla de olika hot som kunden kan vara exponerad för.
Du kommer du vara en viktig del genom hela processen, allt från möte med kund, kartlägga nuläget och säkerhetsnivån till att sedan testa kundens säkerhet och komma med åtgärder.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst KY-utbildning inom IT/data alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av arbete eller praktik inom IT
  • Kännedom inom nätverk och kommunikation
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete med IT, informationssäkerhet och/eller policyarbete
  • Relevant hobbyprojekt
  • Kännedom om ramverket ISO27001
  • Kännedom om Linux och/eller Unix
  • Certifieringar: OSCP, CEH, CPTE, CPTC, CISA eller liknande
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för att lyckas i rollen som Informationssäkerhetskonsult ser vi att du är en driven och lösningsorienterad person som har ett stort intresse för IT och informationssäkerhet. Du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter, trivs med nära kundrelationer och har förmågan att förstå och verka efter kundernas behov.
Som person är du noggrann, flexibel och framåt. Du har hög social kompetens, förstår värdet av att vårda kundrelationer samt trivs med service och rådgivning. Vi ser att du har god kommunikationsförmåga och kan på ett förståeligt och pedagogiskt sätt förmedla information och digitala lösningar till kund.

Villkor

Omfattning: Heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kia Helmer, 0723 015510

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om företaget

Företaget är en del av en större koncern och arbetar med IT och informationssäkerhet och har som mål att förbättra kundernas säkerhet och ambitionen är att bli den bästa leverantören av informationssäkerhet för alla typer av kunder och branscher.
Företaget växer och behöver fler personer som kan utmana våra kunders IT till att ständigt förbättras och växa, med hjälp av vår kompetens och erfarenhet. Företaget har sin bas i Jönköping där den största delen av arbetet genomförs.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.