IT-support till Holmgrens Bil

IT-support till Holmgrens Bil

Vill du vara med och starta upp ett helt nytt team inom IT-support på ett stort företag? Är du en person med ett stort intresse för IT/teknik? Vad bra! Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som IT-support på Holmgrens Bil kommer du bl.a. ansvara för:
  • Support av IT-frågor till kontor på Holmgrens samtliga kontor i Sverige
  • Sköta personärenden som t.ex. inlogg och behörigheter
  • Felanmälningar i system och datorer
  • Förändringar i systemen
För dig med rätt bakgrund kommer det finnas möjlighet att jobba som teamleader i detta team. Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter kommer du då att ha ansvar för att leda ditt team, göra prioriteringar av arbetsuppgifter samt coacha de andra medlemmarna i teamet.

Du kommer att vara del av ett nystartat team på 3 personer där du kommer att ha stora möjligheter att påverka arbetssätt och processer.

Din profil

Skallkrav:
  • YH-utbildning mot t.ex. datateknik eller tidigare erfarenhet som bedöms likvärdig
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Stort intresse för IT och teknik
  • 2-3 års erfarenhet av supportarbete inom 1st och 2nd line-support
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av Microsofts plattformar

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som IT-support är det viktigt att du är driven och engagerad. Detta för att du kommer att vara med och starta upp ett helt nytt team. Vidare är du en teamplayer som visar omtanke och uppskattning. Då du kommer att ha många uppgifter igång samtidigt är du en person som tycker om att ha struktur samt ordning och reda i din vardag. Du är en ansvarstagande person som är lyhörd, flexibel och nyfiken. I rollen som IT-support kommer du hamna i situationer där du kommer att få bemöta kritik och stress, det är därför viktigt att du ska kunna hantera det.

Villkor

Start: November eller enligt överenskommelse
Ort: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Urval kommer att ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holmgrens Bil är Sveriges näst största privata bilhandlare och finns på 18 orter runt om i Sverige. På kontoret i Jönköping jobbar ca 160 personer.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.