IT-Tekniker

IT-Tekniker

IT-tekniker sökes till ATEA!

Drivs du av att arbeta i team med andra samtidigt som att du har ett brinnande intresse för IT? Då kan du vara precis den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som IT Tekniker hos Atea kommer du arbeta med IT-support som utförs via telefon och fjärrstyrning.

Du har kunskaper inom Microsoft 365, Microsoft Teams och Windows 10. Du bör också ha erfarenhet av att supportera OneDrive och OneNote. Hårdvara, Mjukvara, AD-konto samt Nätverk.

Ha förmåga att bemöta kunder på ett professionellt sätt och kunna anpassa sig till kundens kunskapsnivå

Du besitter en social förmåga och kan obehindrat kunna kommunicera muntligt och skriftligt på svenska.

Om företaget

På Atea i Jönköping och Värmano är vi ca 40 medarbetare, 30 av dem är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Vi har ett heltäckande erbjudande inom it-infrastruktur. Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom IT
  • Minst ett års erfarenhet med inriktning mot IT
  • Erfarenhet av liknande uppdrag och erfarenhet av felsökning via telefon och fjärrstyrning av användarens IT-arbetsplats
  • Kunskaper inom Windows, Microsoft 365 samt Microsoft Teams
  • Kunskaper inom Active Directory
  • Erfarenhet av felsökningar inom IT miljö
Meriterande:
  • Arbetat med ärendehanteringssystemet Footprints
  • Mer än ett års erfarenhet inom IT
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Start: Omgående

Placering: Jönköping

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100% till 23 December 2021 med goda chanser till förlängning

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson

Linn Madsen

Personalansvarig Framtiden AB

072-207 73 65

linn.m@framtiden.com
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.