Helgjobb på Villa Björkhagen! Sök tjänsten som receptionist

Helgjobb på Villa Björkhagen! Sök tjänsten som receptionist

Letar du efter ett extrajobb? Är du en driven, lösningsorienterad, och kommunikativ person med en god känsla för service? Sök tjänsten som receptionist idag!
Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista datum har passerat.

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist på Villa Björkhagen kommer du att ansvara för bokningar av campingplatser och stugor, bokningar av frukost, samt butiksarbete. Du har kunden som främsta fokus och är behjälplig i diverse frågor och ärenden. Allt för att skapa en god kundnöjdhet!

Din profil

Skallkrav:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska tal och skrift
  • God kassavana
  • Telefonvana
Meriterande:
  • Tyska i tal och skrift
  • Vana av arbete i reception eller butik sedan tidigare
Villkor

Omfattning:
Deltid, med goda chanser till förlängning under sommaren

Lön:
Timlön

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har bedrivit verksamhet på Rosenlundsbankarna sedan 1958. Från och med 1991 köpte vi loss verksamheten från Jönköpings Kommun och en satsning påbörjades med byggnation av ny huvudbyggnad med hotellrum, konferens, restaurang, butik och umgängesytor i anslutning till receptionen. 12 st. vinterbonade stugor blev det också och en ordentlig upprustning av de två servicebyggnader som finns på området. Mer el-platser, en del med vatten & avlopp, har det också blivit tillsammans med ytterligare 10 välutrustade stugor.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.