Global technical support & produktutvecklare

Global technical support & produktutvecklare

Har du erfarenhet inom produktutveckling och mekanik och gillar att arbeta med människor, kika på annonsen!

Dina arbetsuppgifter

Denna avdelning jobbar med kvalitet och säkerställande av att kunderna är nöjda med produktens funktioner. De är specialister på Motorsågar och dess mekanik. De jobbar dels i alla projekt för att se till att de följer alla kvalitetsåtgärder och tester för att produkten blir så bra som möjligt i slutändan. De har även en Global technical support som följer upp detta när en produkt har släppts, för att samla in eventuella fel och brister.

I den här rollen som "Global Technical Support" är du en produktnära 3:dje-line support där du ansvarar för att ta reda på vad Husqvarnas kunder tycker om produkten och hur nöjda de är. Man har konstant kontakt med säljbolag samt andra kunder för att samla in eventuella fel och kvalitetsbrister som kunder inte är nöjda med. Då detta till viss del är en serviceroll är det viktigt att du kan ta människor, men du agerar även specialist och behöver därför ha en bakgrund inom produktutveckling, gärna mot mekanik.

Din profil

Skallkrav:
  • Maskinteknisk utbildning
  • Svenska & Engelska i tal & skrift
  • Minst 3 års erfarenhet av produktutveckling eller mekanik.
Meriterande:
  • Jobbat internationellt
  • Motorsågskörkort
Som person är du van att jobba i team men också bra på att jobba självgående och ta egna beslut och hitta lösningar. Du är serviceminded och gillar att hjälpa människor samt har ett stort intresse för just mekanik och gärna motorer.
Intervjuer sker löpande så sök tjänsten idag!

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Jönköping
Befattning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Stefan Sörell
Telefon 0722505375
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.