Junior Configuration Manager till Saab

Junior Configuration Manager till Saab

Är du utbildad utvecklare och erfarenhet av att jobba i GIT? Har du jobbat mycket med någon typ av systemarkitektur? Sök tjänsten, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll är du ansvarig för strukturen och uppbyggnaden av GIT-system. Du är även med och supportar utvecklarna under hela projekten om de har några frågor angående GIT. När projekt är klara är det även du som ser till att der är rätt kod som blir releasad. Du kommer ha ett stort ansvar och vara relativt ensam i rollen, vara med och komma med nytänk och nya regler inom GIT-ramarna.

Din profil

Skallkrav:
  • Kandidatexamen, Systemingenjör, Systemvetare eller liknande
  • Erfarenhet av GIT
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Svensk Medborgare
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Fler Språk
För att passa in i rollen är det viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ. Du är väldigt kommunikativ och inte rädd att fråga om hjälp när det behövs. Du är social och kan delta på möten med den input just du kan bidra med. Du är nyfiken på ny teknik och är driven i din yrkesroll. För rätt person finns det jättestora möjligheter för utveckling och karriär.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är världsledande inom avancerade träningssystem och utbildningsmaterial för försvar och säkerhetssektorer. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.