Frontendutvecklare till Husqvarna Groups Talangprogram!

Frontendutvecklare till Husqvarna Groups Talangprogram!

Ta chansen att ge din karriär en flygande start genom att ingå i Framtidens och Husqvarna Groups talangprogram som är framtaget för din personliga utveckling.

Vill du vara med och utveckla nya tjänster mot användare av Husqvarna Groups produkter, lägga stort fokus på innovation och jobba med den absolut nyaste tekniken? Då tycker vi att du ska söka till talangprogrammet!

Dina arbetsuppgifter

Som Frontendutvecklare ingår du i en squad där du tillsammans med andra utvecklare har ansvaret för en digital tjänst. Du kommer jobba i språk som HTML5, Javascript, Node.Js och React och tillämpa i både webblösningar/app-lösningar för våra digitala tjänster.

Under talangprogrammet kommer du att få personlig coachning, mentorskap, utbildningar och en härlig gemenskap. Alla i programmet kommer att få genomföra talangprojekt tillsammans där ni får dra nytta av era olika kompetenser Du får med andra ord de bästa förutsättningarna för att lyckas och utvecklas i din nya roll på Husqvarna Group.

Känner du dig intresserad av talangprogrammet? Kontakta då mig eller sök jobbet och kom på intervju!

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning. Datateknik/ Mobila plattformar / Webdesign etc.
  • Engelska i tal & skrift
  • Stort driv och en vilja att utvecklas.
Meriterande:
  • Svenska i tal & skrift
  • Egna projekt
  • Trygg att presentera i grupp
För rätt person är detta en enorm möjlighet. För att lyckas i talangprogrammet ser vi att du har ett stort driv och vill utvecklas. Då din squad har allt ansvar för den utvecklingen ni gör är det viktigt att du kan ta egna initiativ och tar för dig samt att du är social och gillar att jobba i team. Det är viktigt att du och ditt team jobbar mot samma mål, att du går in helhjärtat i arbetet och på så sätt bidrar till avdelningens framåttänkande och innovativa kultur.

Villkor

Ort: Jönköping
Start: Hösten 2021
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?
Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Just nu söker vi fyra personer till talangprogrammet på Digital solutions R&D avdelning. Digital solutions R&D jobbar nära produktägare och utvecklar värdefulla digitala lösningar till slutanvändarna. Dessa lösningar kan exempelvis vara kontroll av robotgräsklippare via mobilen eller produkter som är uppkopplade mot smarta hem-lösningar.

Digital solutions R&D Squads.
På Digital Solution R&D jobbar vi med något vi kallar för squads, där varje squad har fullt ansvar för sin egen utveckling mot produktägarna. En squad består av upp till nio personer och innehar olika roller, bland annat Apputvecklare, Backendutvecklare, Frontendutvecklare och testare. Till talangprogrammet är vi intresserade av alla roller även om denna annons inriktar sig mot Frontendutvecklare.

Framtiden har varit en samarbetspartner till Husqvarna Group inom bemanning och rekrytering sedan 2007. Tillsammans har vi även genomfört flertalet lyckade talangprogram.
Genom att genomföra Framtidens talangprogram får du som talang en unik möjlighet att lära dig företagets verksamhet från grunden. På så vis kan du bredda ditt kunskapsområde, ta klivet mot att bli företagets nästa specialist, samt utöka ditt sociala och professionella nätverk.

Under talangprogrammets gång kommer du, tillsammans med andra talanger, få mentorskap och utbildningar som är skräddarsydda för just din personliga utveckling och karriär
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.