Framtiden söker löneadministratör!

Framtiden söker löneadministratör!

Har du ett intresse av att arbeta med lönefrågor och vill bli en del av en stark organisationskultur där glädje, enkelhet och kör präglar dina dagar? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som löneadministratör på Framtiden tillhör du vår löneavdelning som är placerad på vårt huvudkontor i Jönköping och består av fem personer. Du kommer arbeta med löneadministration för våra konsulter vilket omfattar cirka 700 konsultlöner per månad.

Du kommer att arbeta med:
  • Hantering av löner externt (cirka 700 konsulter)
  • Ta fram löne- och skatteuppgifter
  • Granskning av reseräkningar
  • Kontaktperson för lönefrågor för våra konsulter
  • Rapportering och statistik
Din profil

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du främst är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta självständigt. Du arbetar strukturerat och du har en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du är en lagspelare med hög social kompetens och utför alltid ditt arbete med högsta noggrannhet. Utöver detta är du en prestigelös person som trivs med arbete i högt tempo och i ett snabbt växande bolag.

Skallkrav:
  • 3-årig gymnasieutbildning
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
  • Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift
  • Körkort
Meriterande:
* Utbildning inom lön

Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Anställningsform: Vikariat om 12 månader
Start: Omgående

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna och fräscha lokaler.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige och har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss? http://bit.ly/1LDgMcb

Välkommen med din ansökan!