Framtiden söker koncernredovisningschef

Framtiden söker koncernredovisningschef

Vi söker en koncernredovisningschef till Framtiden AB!
Är du en driven person som tycker om att arbetsleda och vill bli en del av vår internationella tillväxt? Du har god erfarenhet av självständigt ekonomiarbete som vill ta nästa steg i karriären? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som koncernredovisningschef kommer du att ha ett helhetsansvar för redovisningen i hela vår koncern. Vår koncern består idag av nio bolag och vi är i uppstartsfas av vårt tionde med internationell etablering. Du blir redovisningsansvarig över koncernen och får en expertroll avseende frågor inom området redovisning och bokslut. Du deltar aktivt i redovisningsarbetet och ansvarar för att den löpande redovisningen är av god kvalitet.

Du leder bokslutsarbetet i samband med månads- och årsbokslut samt ansvarar och deltar i upprättandet av årsredovisningen med tillhörande koncernredovisning. Rollen innebär ett ansvar för att utveckla befintliga och nya processer inom området.

Du rapporterar till ekonomichefen som sitter i Jönköping. Ekonomiavdelningen består idag av fem personer.

Ansvarsområden:
 • Ansvar för månads- och årsbokslut
 • Ansvar för skatt- och momsredovisning
 • Ansvar för skattefrågor
 • Upprättande av koncernredovisning
 • Kontakt med revisorerna
 • Övergripande ansvar över ekonomisystem (Hogia)
 • Delaktighet i prognosarbete
 • Utvecklingsarbete på ekonomiavdelningen
Din profil

Krav:
 • Erfarenhet av självständigt bokslutsarbete
 • Erfarenhet av koncernredovisning
 • Goda kunskaper om skatteregler
 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Erfarenhet av chefskap
 • Du ska behärska svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av internationella redovisningsfrågor

Personen vi söker är strukturerad och analytisk samt besitter en god kommunikativ förmåga. Du är en social person som tycker om att ge service och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du är trygg i dig själv och har förmåga att leda genom att skapa engagemang och delaktighet.
Som person har du en prestigelös inställning, är flexibel och bekväm med att sköta många uppdrag parallellt.
Vi söker dig som är en driven och handlingskraftig person och du motiveras av utvecklingsfrågor inom rekryterings- och bemanningsområdet.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Månadslön
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på 7 orter i Sverige och har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss? http://bit.ly/1LDgMcb

Välkommen med din ansökan!