Framtiden söker en tidsrapporteringsadministratör!

Framtiden söker en tidsrapporteringsadministratör!

Är du en serviceminded administratör som gillar kombinationen av kontakt med människor och strukturerat kontorsarbete? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som tidsrapporteringsadministratör på Framtiden ansvarar du över administrationen av våra ca 700 konsulters tidrapportering. Du har daglig direktkontakt med våra konsulter och personalansvariga för att säkerställa att underlag för löneutbetalning samt fakturering är korrekt. Du kommer tillhöra vår lönavdelning och rapportera till lönechef.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Datavana
Meriterande:
* Erfarenhet av administrativt arbete

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta självständigt. Du är en lagspelare med hög social kompetens samtidigt som du är självgående och utför alltid ditt arbete med högsta noggrannhet.
Som person är du prestigelös som trivs i ett högt tempo och i en föränderlig miljö. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, både internt och externt vilket ställer höga krav på din kommunikativa förmåga och vi ser gärna att du tidigare arbetat inom serviceyrke.

Villkor

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Vikariat 12 mån
Lön: Månadslön
Start: Omgående
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade i centrala Jönköping.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige och har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss? http://bit.ly/1LDgMcb

Välkommen med din ansökan!