Framtiden söker en erfaren och driven digitaliseringsansvarig!

Framtiden söker en erfaren och driven digitaliseringsansvarig!

Framtiden skall nu ta nästa steg i vår digitala resa. Hela branschen står inför en spännande förändring och vi vill sitta i förarsätet. Vill du var med på vår digitala resa? Vill du anpassa vår affär och våra processer för morgondagens behov? Vill du vara med och sätta trenden i branschen och skapa digitala strategier? - Då är den här tjänsten något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som digitaliseringsansvarig kommer du jobba med två perspektiv; nutid och framtid. Nutiden består i att hitta potentialer i verksamheten och driva igenom digitala förändringar i syfte att effektivisera och förbättra vår nuvarande process och arbetssätt. Det framtida perspektivet går ut på att samla information om trender, se runt hörnet och vara med och utveckla vår affär. Aktuella frågor som du kommer jobba med är; Hur är trenden inom branschen? Vad gör andra branscher? Vilka tekniska nyheter är på gång och vilka möjligheter skapar det för oss?

En viktig del i den här rollen är att utveckla interaktionen mellan oss som bolag och våra kunder och konsulter genom digitala lösningar. Vi vill vara med och utveckla sättet som företag söker personal och sättet som människor söker jobb och du kommer vara en central del i det. En av de första uppgifterna för dig är att hitta sätt att automatisera matchningen av information som återfinns i CV med en kunds behov. Arbetet innefattar identifiering av den bästa lösningen, hitta leverantör, implementering och testning.

Rollen är operativ och du rapporterar till CIO.

Din profil

Vi ser att du har en gedigen bakgrund i system, gärna som systemutvecklare. Du har en hög teknisk mognad och du brinner för teknisk utveckling. Du har förmågan att översätta affärer och processer till digitala strategier och lösningar. Det kommer ställas höga krav på din kommunikativa förmåga. Du gillar att prata strategier och affärer och brinner för att bidra till vår fortsatta utveckling. Intresse och förmågan att sätta sig in i olika rollers vardag med tillhörande förbättringspotential är ett måste.

Krav:
  • Relevant utbildning
  • Arbetslivserfarenhet av systemutveckling på arkitektnivå eller möjligen erfarenhet som IT-konsult inom förändringsarbete
  • Erfarenhet av arbete med systemintegration gärna som projektledare
  • God kommunikativ förmåga
Meriterande:
  • Erfarenhet av att jobba med digitalisering
  • Erfarenhet av trendspaning
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Fast

Vänta inte med din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datumet - skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Fernando Carassco
Telefon 072-245 22 84
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtiden bildades 2004 i Jönköping och har sedan start fokuserat på rekrytering och uthyrning av Unga Talanger. Vi har i dagsläget sju kontor runt om i Sverige och består av cirka 250 medarbetare där vi fortsatt strävar vidare.

Idag kan vi med flera fina utmärkelser i ryggen stolt säga att vi är Sveriges snabbaste växande företag inom bemanningsbranschen. Vi har bland annat blivit utsedda till ett av de bästa företagen i Europa (EBA 2016/17), Sveriges tredje bästa arbetsgivare i kategorin mellanstora företag (Universum 2015) samt pris för Gasellföretag (DI Gasell 2013).