Framtiden söker en Inbound Manager

Framtiden söker en Inbound Manager

Är du en affärsdriven person som har ett starkt intresse av att analysera marknadsinformation och vill ta chansen att arbeta med uppbyggnation och implementering av Marketing Automation, då är detta ett jobb för dig.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tätt med både vårt säljteam och vår marknadsavdelning och rapportera till vår marknads- samt säljchef. Du kommer att jobba med uppbyggnation och implementering av marketing automation där en viktig del är att ta fram processer och på sikt förvalta och förädla dessa. Du kommer att utifrån egna analyser och strategisk planering hitta digitala kanaler där Framtidens kunder finns. Detta är en bred roll som inkluderar allt från planering till faktiskt genomförande.

Du kommer arbeta med att:
 • Bygga upp och vidareutveckla Marketing Automation
 • Bygga digitala leadsgenererande kampanjer som attraherar och konverterar besökare till registrerade leads
 • Ha ansvar över att analysera resultat och ständigt följa upp för att utveckla vår marknadsavdelning
Din profil

För att trivas och lyckas i rollen bör du vara en person som lever online och har ett stort intresse för digital marknadsföring och att analysera marknadsinformation. Vi ser att du är en driven marknad och kommunikationsvetare med affärstänk som vill ha en betydande roll i uppbyggnaden och implementeringen av marketing automation hos oss. Utöver detta är du en person som trivs i ett högt tempo i en föränderlig miljö och har förmågan att på ett snabbt och effektivt sätt få saker gjorda.

Vi ser att din bakgrund och styrka ligger inom ett eller ett par av nedanstående områden:
 • Content Marketing
 • Inbound Marketing
 • Marketing Automation
 • Digital strategi
 • Annonsering på sociala medier
 • Analys och mätning av digitala kanaler såsom Google Analytics eller liknande verktyg
Skallkrav:
 • Relevant utbildning
 • Arbetet med liknande uppgifter
 • Har kunskap om hemsidestruktur och besöksflöden
 • Har vana att arbeta med analysverktyg likt Google Analytics
Meriterande:
 • Arbetslivserfarenhet inom Marketing Automation
 • SEO
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Månadslön
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade i centrala Jönköping.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige och har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss? http://bit.ly/1LDgMcb

Välkommen med din ansökan!