Extrajobb som It-tekniker till Dataråd i Jönköping

Extrajobb som It-tekniker till Dataråd i Jönköping

Har du ett intresse för IT eller läser du till och med en IT-relaterad utbildning, och vill få en extrainkomst? Då kan detta vara jobbet för dig. Framtiden söker just nu en timanställd IT-tekniker till Dataråd i Jönköping. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som It-tekniker kommer du arbeta med nätverksuppbyggnad, service, underhåll och felsökning hos Dataråds kunder som befinner sig i Jönköping med omnejd. Andra vanliga arbetsuppgifter kan vara uppdatering av mjuk- och hårdvara. Arbetet kommer vara i snitt 5-10 h i veckan och bokas in efter behov tillsammans med Dataråd.

Din profil

Skallkrav:
  • Någon form av nätverkskunnighet
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Grundläggande kunskap i engelska
Meriterande:
  • Grundläggande kunskap i webbprogrammering.
  • Tillgång till egen bil (milersättning betalas ut)
Som person är du utåtriktad och konsultmässig. Du gillar utmaningar och att lösa problem åt Dataråds kunder. I arbetet krävs det att du är noggrann och serviceinriktad.

Villkor

Start: Februari
Arbetstider: dagtid eller kvällar efter behov, ca 5-10 h/veckan
Anställningsform: Timanställning
Placeringsort: Jönköping, kortare resor utanför Jönköping kan förekomma
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dataråd är ett IT-konsultföretag som arbetar brett med IT-frågor och riktar sig till mindre och medelstora företag. De arbetar både med löpande förvaltning av system samt deltar i projektgrupper vid utvecklings- och förändringsarbeten.
De har lång erfarenhet av drifts-, support- samt utvecklingsfrågor och är väl införstådda med de IT-relaterade frågor som företagare möter i sin vardag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden.