Extrajobb för studenter under våren med möjlighet till sommarjobb

Extrajobb för studenter under våren med möjlighet till sommarjobb

Är du student och söker extrajobb? Söker du ytterligare erfarenheter till ditt CV vid sidan av dina studier? Är du öppen för olika typer av arbeten? Då är detta en perfekt möjlighet för dig. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

I stundande tider söker vi på Framtiden flexibla studenter som för våra kunders räkning kan arbeta vid behov. Då vi jobbar med flera olika kunder som just nu har varierande behov, både inom tjänstemannasektorn samt lager och industri så kan arbetsuppgifterna komma att variera. Vi ser en stor efterfrågan på dig som under veckorna vill jobba enstaka timmar eller dagar och vill därför komma i kontakt med dig.

Din profil

Skallkrav:
  • Studerande
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
-B-körkort samt tillgång till bil

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse.
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Varierande
Omfattning: Vid behov
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information kring kundföretaget ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.