Erfaren ekonomiansvarig till företag inom telecom

Erfaren ekonomiansvarig till företag inom telecom

Är du en siffermänniska och intresserad av ekonomiansvar? Har du högskoleutbildning och några års arbetslivserfarenhet inom ekonomi? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiansvarig kommer du arbeta med löpande kund- och leverantörsreskontra, löneutbetalningar med provisionstillägg samt även göra månadsrapporter. Du kommer ha ett tätt samarbete med revisor angående skatt och dylikt. Vid ledningsmöten kommer du som ekonomiansvarig att vara närvarande och rapportera kring den ekonomiska situationen. Det är ett flertal bolag i koncernen som du kommer att vara ekonomiansvarig för. I början av din anställning kommer du att få en introduktion på plats av ett flertal personer för att få de bästa förutsättningarna.

Din profil

Skallkrav:
  • Ekonomisk utbildning, lägst kandidatexamen
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Ca 2 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
Meriterande:
  • Kunskap i Fortknox
  • Arbetat med provisionsutbetalningar
  • Kunskap kring uppföljning av statistik, diagnoser och liknande
Vi ser att du är en person som har lätt för siffror, är noggrann, har skinn på näsan och klarar av att arbeta i ett högt tempo.

Villkor

Arbetstider: 8-17
Placeringsort: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Enligt överenskommelse
Du erbjuds en arbetsplats med härlig arbetsmiljö och bra atmosfär, samt flertalet förmåner för dig som blir anställd.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Magdalena Jägsell
Telefon 0722-08 02 31
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som tillhandahåller kundanpassade och kostnadseffektiva helhetslösningar inom telecom. De har över 20 års erfarenhet inom branschen och har kunder inom alla branschområden. De har ett tätt samarbete med flertalet stora aktörer på marknaden. Vår kund strävar alltid efter att kundanpassa och hitta de bästa lösningarna och tilläggstjänsterna för sina kunder.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.