Embeddedutvecklare till kund i Huskvarna

Embeddedutvecklare till kund i Huskvarna

Är du nyexad embedded utvecklare och söker utmaningar på ett företag där du kan utvecklas? Vill du vara med att utveckla framtida produkter i en väldigt spännande bransch? Sök tjänsten!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll jobbar du med utveckling och programmering av handhållna bensinprodukter. Du kommer jobba med embedded system och framförallt programmeringsspråket C. Du blir del av ett team där det idag sitter 4 st. mjukvaruutvecklare samt en komponentansvarig och en testansvarig. Du är med i flertalet projekt samtidigt, det kan vara nya projekt men även att du är med och supportar produktprojekt. Du kommer jobba nära elektroniken och hårdvarunära men även vara delaktig i resterande utveckling.

Din profil

Skallkrav:
  • Yh eller högskoleutbildning mot embedded C
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Att du har ett allmänt teknik intresse eller allmänbildad inom området.
Som person är du tekniskt intresserad och brinner för programmering och utveckling. Du är en teamplayer som trivs att jobba i team, samtidigt som du inte har några problem att jobba självständigt. Du är driven och vill utvecklas i rollen och i din profession.
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel.

Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under flera olika varumärkena via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2018 uppgick till 41 miljarder kronor och koncernen har cirka 13 000 medarbetare i 40 länder

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.