Elektronikmontör till försvar och säkerhetsföretag

Elektronikmontör till försvar och säkerhetsföretag

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter utför du montering och test av elektronikenheter samt dess ingående undergrupper. Du utför mjuklödning samt avsyning i mikroskop.
I din roll får du även mottagningskontrollera köpartiklar från medleverantör och dokumenterar kontrollresultat. I arbetet förkommer eftermontering av elektronikkomponenter, modifieringar och reparationer på kretskort.

Teamet består av 10 medarbetare, både seniora och juniora kollegor som kommer stötta och introducera dig så du blir en del av gemenskapen samt blir trygg i din roll, system och de olika arbetsområdena.

Din profil

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess därför krävs svenskt medborgarskap och vi kommer att göra en säkerhetsprövning på våra kandidater.

Skallkrav:
  • Lägst gymnasienivå gärna inom teknik, el eller likande
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
  • God datavana
Meriterande:
  • Kunskaper i mjuklödning och/eller kretskortshantering
  • Tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter
  • Högre utbildningsnivå inom relevant område
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående men samtidigt förstår värdet av kollegor och har en god samarbetsförmåga. Vi ser att du kan ta egna initiativ och har en vilja att hela tiden utvecklas. Som person är du positiv, framåt samt teknisk intresserad.

Villkor

Start: Senast 1/3 till 30/6 med goda möjligheter till förlängning
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt försvars-och säkerhetsföretag och har verksamhet runt om i världen. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.

Du kommer att arbeta med komplexa elektromekaniska produkter i tätt samarbete med utvecklingsavdelningen. Du får möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö, där arbetsglädje och samarbete värderas högt.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.