Elektronikmontör till ett globalt försvars-, och säkerhetsföretag

Elektronikmontör till ett globalt försvars-, och säkerhetsföretag

Vill du jobba med morgondagens teknik och vill bli en del av ett spännande företag? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som elektronikmontör kommer du att göra ett utplock av det material du behöver för montering av gyrosensorer. Gyrosensorerna sitter i plattformar som används bland annat till att stabilisera kanoner, sikte för en skytt, stridsvagnsapplikationer, fartygsplattformer och likande och de stabiliserar pipan så den är still oavsett omgivning. Efter montering trimmar man gyron för klara de egenskaper kunderna efterfrågar och mäter olika signaler. Du kommer också att genomföra kontrolltester av materialet samt dokumentation.

Du kommer att ingå i ett tema med 4 elektronikmontörer och inledningsvis kommer du bli tilldelad en handledare för att växa in i rollen och bli trygg i dina arbetsuppgifter. Du kommer få möjlighet att gå en kurs för att få licens i mjuklödning. Du kommer också för tjänsten göra hårdplatskontroll och färgseendekontroll.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst gymnasieutbildning
  • Teknikintresse
  • Grundläggande datakunskaper i Windows-miljö
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Svensk medborgare
Meriterande:
  • Kunskaper i mjuklödning, IPC-610 är en fördel
  • Kunskaper i ritnings, och instruktionsläsning
  • Arbetat med handarbete
Vi söker dig som är en självgående och driven person som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående men även samarbetsvillig och värdesätter teamwork och kollegor. Vi ser att du kan ta egna initiativ och har en vilja att hela tiden utvecklas. Som person är du noggrann, social samt teknisk intresserad.

Villkor

Start: September, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Huskvarna
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kia Helmer
Telefon 0723 015510
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juli (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt försvars-, och säkerhetsföretag med cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet runt om i världen. Företaget erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du får vara med och utveckla morgondagens teknik. Nu befinner sig företaget i en expansiv fas och behöver rekrytera nya medarbetare.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.