Elektronikingenjör till Husqvarna Group!

Elektronikingenjör till Husqvarna Group!

Nu har du chansen att bli en del av ett grymt team på Husqvarna Group inom handhållna produkter. Vi vill ha dig med stort intresse och erfarenhet inom elektronik! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Arbetet omfattar främst utvecklingen av elmotorer för handhållna produkter, men stöder också andra divisioner inom företaget inom elmotorer.

Exampel på arbetsuppgifter:
 • Arbeta med design av PM-motorer och elektromagnetisk 2D- och 3D-modellering
 • Agera stöd till utvecklingen av motortillverkningen
 • Representera avdelningen i både interna och externa sammanhang
 • Testa motorer i labbet, skriva rapporter och föra dokumentation kring arbetet
 • Utveckla testplaner och arbeta med motortestning för att validera motorprestanda
 • Stöd utveckling av motortillverkning inklusive materialköp, leverantörsengagemang och processutveckling.
Din profil

Skallkrav:
 • Uttagen examen inom t.ex. elektroteknik
 • Erfarenhet av elektromagnetisk analys i verktyg som JMAG, COMSOL, FLUX eller Infolytica
 • Kunskap i Matlab, Labview/Simulink och Python
 • Goda kunskaper i engelska
Meriterande:
 • Förståelse för metoder och processer inom motortillverkning
 • Kunskaper i SolidWorks eller CATIA
Villkor

Start: Januari 2021
Ort: Jönköping
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?
Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Du kommer att arbeta i ett mycket motiverat team på Handhållet R&D Power Systems-divisionen på Husqvarna Group i Huskvarna, Sverige.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.