Ekonomiassistent till Concept Träningsredskap AB i Jönköping!

Ekonomiassistent till Concept Träningsredskap AB i Jönköping!

Är du en ekonom med ett intresse för träning? Vill du få chansen att arbeta tillsammans med ett erfaret ekonomiteam på ett roligt företag med fart och fläkt? Då är det här jobbet något för dig. Framtiden söker just nu för Concepts räkning en ekonomiassistent. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Concept Träningsredskap AB utökar nu sitt ekonomiteam med en ekonomiassistent. Som ekonomiassistent på Concept kommer du att få en spännande och bred roll inom ekonomiavdelningen som består av 7 personer.
Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bland annat bestå av:
 • Löpande bokföring och allmänt ekonomiarbete
 • Personaladministration i form av utläggskvitton, körjournaler mm.
 • Digitalisering av ekonomiadministrativa uppgifter
 • Leverantörsfakturahantering
Trots att du kommer ha dina egna ansvarsområden är teamkänslan stor inom ekonomigruppen och man hjälps åt och stöttar varandra med dagliga uppgifter på avdelningen. Introduktionen i tjänsten kommer att ske framförallt med en ekonom som du kommer avlasta i denna roll. Rollen kan komma att utvecklas utifrån din profil.

Din profil

Skallkrav:
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Relevant arbetslivserfarenhet, minst 1-2år
 • Engelska och Svenska i tal och skrift
 • B- körkort
Meriterande:
 • Intresse för träning
 • Erfarenhet av lönehantering
 • Erfarenhet av Visma
 • Goda kunskaper i Excel
Vi lägger stor vikt på din personlighet och för att lyckas i rollen som ekonomiassistent hos Concept Träningsredskap AB ser vi att du är flexibel, strukturerad och tar egna initiativ. Du vill ha ordning och reda samt trivs med många bollar i luften. Som person är du lyhörd, social och serviceinriktad samt har alltid en positiv grundinställning.

Villkor

Start: januari 2020
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid eller överenskommelse, kontorstider

Vi behandlar ansökningar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Concept Träningsredskap AB är Sveriges största leverantör av träningsredskap. De är 55 anställda placerade från Skellefteå i norr till Helsingborg i söder med huvudkontor i Jönköping. Med sitt nya moderna centrallager i Jönköping är de redo att ta hand om sina kunder var behovet än dyker upp.
Concepts kunskap om och inom träningsprodukter är till god nytta för deras kunder.
Drivkraft, Kundfokus, Kunskap och Passion har ända sedan starten 1993 varit Concepts ledord, och de är lika aktuella idag.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.