Junior Utbildningskoordinator med teknikintresse

Junior Utbildningskoordinator med teknikintresse

Är du en drivande person med stort teknikintresse och har intresse i media/marknadsbranchen, läs annonsen!

Dina arbetsuppgifter

I denna koordinatorroll kommer du vara drivande i ett projekt där Husqvarna Edge kartlägger och dokumenterar instruktioner för deras maskiner. Då hela fabriken är automatiserad och därav har en mängd olika robotar och maskiner behöver de utveckla deras utbildningsprocess och deras instruktioner med videomaterial. Du kommer bli drivande i detta, pusha och leda tekniker, operatörer och annan personal för att se till att dessa filmer blir gjorda. Du kommer även ha kontakt med leverantörer av maskinerna för att försäkra dig om att instruktionerna ni gör stämmer samt m du behöver hjälp under tiden.

Då du kommer vara ensam i denna roll och få ett stort ansvar är det viktigt att du verkligen är drivande och kan ta tag i detta projektet på egen hand. Du kommer givetvis ha stöd från andra, men i huvudsak är det du som är ansvarig.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst YH utbildning I någon teknisk inriktning.
  • Svenska / Engelska I tal & skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av filmproduktion

Som person är det viktigt att du är enormt driven och bra på att ta initiativ. Vi vill ha in en person som verkligen tar sig an detta projekt och ger 100% för att nå i mål. Du är duktig på att jobba i team och samarbeta med andra men framförallt väldigt självgående. Du har ett stort tekniskt intresse.

Villkor

Start: Omgående
Befattning: Heltid, visstid 6 månader. Med chans till förlängning
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Jönköping
Mer info
Område Jönköping stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med utveckling och tillverkning av diverse utomhusprodukter som är designade för både professionella användare och konsumenter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.