Datacenterkonsult till Cygate!

Datacenterkonsult till Cygate!

Vi söker dig som vill bli expert inom Datacenter och har förmåga att se helheter, är konsultativ och klarar av att arbeta självständigt samt i team. Är detta du? Härligt, vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som konsult ute hos de mest intressanta kunderna med design, installationer, migreringar, felsökningar och drift av miljöer inom dina specialområden. Arbetet kan även innefatta uppgifter där du får gå in i rollen som trusted advisor åt kund.

Din profil

Vi söker dig med 1-3 års erfarenhet av arbete som teknisk konsult och datacentersområdet. Om du är hungrig på att utvecklas och känner att certifieringar är ett delmål på vägen, så är vi det rätta teamet för dig. Var med på resan att bygga Sveriges bästa Datacentergrupp!

Skallkrav:
Grundkrav 3: årigt gymnasium eller motsvarande

Du bör ha flera av nedanstående kunskaper:
  • Mycket god dokumentationsförmåga
  • Virtualisering (Vmware, HyperV)
  • Lagring/Storage (DellEMC, IBM, HPE, Dell)
  • Server (HPE, IBM, Dell, Cisco UCS)
  • Windows Server
  • Windows AD
Meriterande:
  • Teknisk högskoleexamen
  • Certifieringar inom relevant område
  • Erfarenhet av Backup/Recovery
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate är ett nordiskt företag som finns representerade i Sverige och Finland. De tillhör Nordens ledande systemintegratör inom data- video- och telekommunikation. Företaget skapar lösningar åt bland annat Internetleverantörer, telekomföretag, stat, myndigheter, Internetföretag, och tillverkningsindustrin. Med sin spetskompetens inom nätverk, säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift skapar de IT-infrastrukturlösningar som ökar effektiviteten och minskar riskerna för företag och organisationer.

Cygate Datacenter arbetar med teknisk konsulting ute hos kund med olika specialområden som innefattar produkter från bl.a. VMware, IBM, Microsoft, Cisco, EMC, och HPE.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.