Däckskiftare för kortare uppdrag till Swärds Däckservice

Däckskiftare för kortare uppdrag till Swärds Däckservice

Swärds Däckservice vill ha dig som har rätt inställning och tycker om att jobba hårt. Har du tidigare jobbat som däckskiftare är det en fördel. Välkommen in med din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som däckskiftare på Swärds Däckservice kommer du att ha följande arbetsuppgifter:
  • Hjälpa till med däckskiften, skruva av och på däck
  • Upp - och nedhissning av bilar
  • Jobba i team med befintlig personal
  • Hjälpa kunden med att köra in och ut bilen från verkstaden
Din profil

Skallkrav
  • Kunna hantera fysiskt arbete
  • Ha rätt inställning till att vilja jobba hårt
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med däckskiften
  • Driftig
  • Intresse för bilar
Som person är det viktigt att du kan jobba i team och att du är stresstålig. Då det förekommer mycket tunga lyft är det viktigt att du är stark, kan hantera fysiskt arbete och är uthållig.

Villkor

Placeringsort: Jönköping
Start: v 13
Omfattning: Kortare uppdrag under 2 veckor
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Du är därför välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swärds Däckservice är en toppmodern däckverkstad som startades 2010 av Janne Swärd och Christina Swärd Rosenvinge. Janne har 40 års branscherfarenhet och har tidigare drivit Norks Däckservice under många år. Christina har arbetat i branschen sedan 2003. Swärds finns i nya, moderna lokaler på Torsviks industriområde söder om Jönköping.
Swärds vill erbjuda våra kunder en personlig service och bli en given och långvarig samarbetspartner. Personalen är mycket viktig för Swärds och de ser dom som sin absolut största resurs för att kunna möta och tillgodose alla behov. På verkstaden jobbar 4 montörer med sammanlagt över 70 års branscherfarenhet.
Swärds byter däck på alla typer av fordon, från den enklaste skottkärra till den största hjullastare. Självklart har Swärds också försäljning av däck och fälgar. Swärds varumärken är de starkaste i branschen t.ex. Michelin, Nokian, Bridgestone, Yokohama, Continental och Goodyear. På Swärds däckhotell ligger dina hjul säkert och rätt lagrade.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.