Cybercom bygger nytt team mot webb!

Cybercom bygger nytt team mot webb!

Cybercom Jönköping har lång erfarenhet av cloud, mjukvaru- och embeddedutveckling men för att dom ska kunna erbjuda sina kunder en helhetslösning bygger dom nu upp ett nytt team inom webbutveckling. Vill du vara med på resan från start?

Dina arbetsuppgifter

Som frontend-utvecklare hos vår kund kommer du att jobba i projektteam tillsammans med projektledare och backend-utvecklare. I din roll som webbutvecklare kommer du främst att arbeta inhouse men besök hos kunder förekommer. Som frontend-utvecklare kommer du ansvara för ungefär 1-4 projekt samtidigt. Du kommer att arbeta i HTML, JavaScript och SCSS.
Cybercom präglas av en miljö med hög kompetens och integritet, Cybercom är i ständig utveckling och har en stor bredd i sina projekt.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst KY-utbildning mot webbutveckling
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Angular
  • Konseptprototyper
  • Ajax
  • WCAG
Personliga egenskaper:
Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem. Vi ser att du är en utåtriktad person som ständigt vill utvecklas, du är en lagspelare och är öppen mot dina kollegor.

Villkor

Villkor:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Jönköping
Lön: Enligt avtal

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cybercom är ett IT-konsultbolag som grundades 1995.
Cybercom är ett innovativt IT-konsultbolag med 20 års erfarenhet inom IT och kommunikationsteknik. Våra konsulter hjälper företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter för att stärka konkurrenskraften eller göra effektivitetsvinster.
Cybercoms expertis täcker hela ekosystemet för denna kommunikation - Connectivity - och leverans sker både lokalt och globalt. Cybercoms huvudsakliga marknad är Norden med etablerade verksamheter i Sverige, Finland och Danmark. Polen och Indien är internationella kompetenscentra, som dels stödjer den nordiska affären och dels representerar egna specialistaffärer.
Koncernen har cirka 1 300 anställda i fem länder.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du bli anställd direkt hos vårt kundföretag.