Controller sökes till spännande företag

Controller sökes till spännande företag

Är du i början av din karriär eller har jobbat något år? Är du en siffermänniska som trivs med analyser och uppföljningar? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som controller kommer du till en början att få gå bredvid en mer erfaren profil för att komma in i dina arbetsuppgifter och känna dig bekväm i din roll. Därefter förväntas du arbeta relativt självständigt med exempelvis projektuppföljning, statistik och analys, kalkyl kring projekt, uppföljning av kostnadsställe och effektiviseringsarbete. Du kommer också att arbeta med månadsbokslut och kundfakturering.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi
  • Svenska i tal och skrift
  • Officepaketet
Meriterande:
  • Erfarenhet av affärssystemet Jeeves
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Lokal anknytning
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en person som är nyfiken, pedagogisk, självständig och kan ta egna initiativ. Vi ser också att du är flexibel, har skinn på näsan och är en siffermänniska.

Villkor

Arbetstider: Kontorstider med möjlighet till flex
Placeringsort: Anneberg
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Enligt överenskommelse
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Nässjö
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flexator startades 1956, vår kund är ett industriföretag som bygger skolor, kontor, boenden och bodar.
Verksamheten vänder sig till professionella kunder som kommuner och företag.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.