Commodity Manager inom IT till Husqvarna Group!

Commodity Manager inom IT till Husqvarna Group!

Har du minst 3 års erfarenhet inom IT-inköp? Trivs du i en roll där du har mycket externa och interna kontaktytor? Då är det här helt rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Commodity Manager för IT kommer du att ingå i ett motiverat och mycket skickligt team. Du kommer att rapportera till direktören för indirekt inköp och i det dagliga arbetet till teamledaren.

Du kommer att ha möjlighet att påverka organisationen och arbeta i ett globalt sammanhang med stora karriärmöjligheter. Balans mellan arbete och privatliv är viktigt för oss och vi tror på ansvar och flexibilitet.

Denna position ligger i Huskvarna men det kan också finnas möjligheter att arbeta från våra webbplatser i Stockholm eller Göteborg, men du måste kunna resa till Husqvarna minst 2-3 dagar / vecka.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Förhandla och omförhandla IT- avtal med fokus på programvara, inköp och andra IT-relaterade tjänster
 • Skapa, underhålla och utveckla interna och externa relationer med intressenter och leverantörer
 • Delta aktivt och bidra till det strategiska arbetet inom IT-inköp
 • Sträva efter att skapa intern effektivitet inom vårt sourcingteam. Stöd och / eller driva kontinuerliga förbättringsaktiviteter.
 • Var en öppen och aktiv teammedlem och använd din erfarenhet och personlighet för att stödja den kontinuerliga utvecklingen av vårt team
Din profil

Skallkrav:
 • Minst tre års erfarenhet inom IT-inköp
 • Kandidatexamen inom t.ex. ekonomi eller juridik
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Kunskap i svensk avtalsrätt
Meriterande:
 • Certifiering inom Silf eller CIPS
 • Erfarenhet av IT-inköp mot t.ex. IBM, Microsoft, Oracle eller SAP
Du har starka interpersonella egenskaper och har lätt för att samarbeta med interna kunder över flera avdelningar och affärsområden. För att lyckas med den här rollen är det viktigt att du är självmotiverad och har goda analytiska och problemlösande färdigheter kombinerat med ett strukturerat sätt att arbeta. Du kommer att behöva vara kreativ i ditt sätt att hitta lösningar, Husqvarna Group vill därför ha dig som är van vid att tänka utanför boxen.

Villkor

Start: Februari eller enligt överenskommelse
Ort: Huskvarna, du kan även utgå från t.ex. Stockholm eller Göteborg
Omfattning: Heltid, dagtid

Urval kommer att ske löpande, så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?
Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.