CNC-operatör med stora utvecklingsmöjligheter!

CNC-operatör med stora utvecklingsmöjligheter!

Är du intresserad av teknik och gillar högt tempo? Då kan detta vara arbetet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att ställa och tömma robotmaskiner. Ställa maskinen görs via en dator. Det förekommer många olika ställ per dag på 9st maskiner.
Avdelningen har sitt eget ansvar att planera sin dag utifrån uppdragen som ligger i arbetssystemet.
Hos vår kund ska du driva anläggningen framåt och se förbättringspunkter genom att finna nya vägar att arbeta och tillverka på avdelningen.

Din profil

Skallkrav:
  • Tekniskt intresse
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av programmering av CNC
  • Engelska i tal och skrift
  • Ritningsläsning
Vi söker dig som är en flexibel person med ett stort intresse för teknik och mekanik. Som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad i ditt arbete.
Du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven och kvalitets och säkerhetsmedveten.

Villkor

Villkor:
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Hillerstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HangOn är en partner som hjälper kunderna att hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering som effektiviserar lackeringsprocessen och förbättrar resultatet.
Vår kund har egen produktutveckling och tillverkning. Deras produkter distribueras snabbt och effektivt från deras lager till fler än 40 länder. De exporterar ca. 80% av allt de tillverkar.
Företaget ligger I nybyggda fantastiska lokaler I Hillerstorp

Alla maskiner är unika då de köpts in "halvklara" och sedan modifierats av HangOn, en del av dem har de även byggt helt själva för att passa till marknaden. Varje maskin har unika styrsystem, men det är inga problem att lära sig dem då de är väldigt lika varandra och även "vanliga" system.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.