C-chaufför till spännande företag!

C-chaufför till spännande företag!

Är du en serviceminded person med ett intresse för att bygga relationer? Vill du bli en del av ett härligt team på ett spännande företag? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som yrkeschaufför hos vår kund kommer din huvudsakliga arbetsuppgifter att fokusera följande:
  • Köra ut varor till kunder i region Jönköping- dock aldrig utanför Smålands län.
  • Befinna dig på plats ute hos kund
  • Lägga beställningar
Du kommer att tilldelas ett område och köra veckovis utifrån en körplan som finns. Det är i snitt 15 stopp per dag och de första två veckorna kommer du att få en introduktion där du åker med en mer senior medarbetare på din position.
Mer infornation kring tjänsten ges vid ett intervjutillfälle.

Din profil

Jobbet kommer innebära en del kundkontakter varför vi gärna ser att du är en serviceminded person med kunden i fokus. Du behöver vara en lagspelare och gilla att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder!

Skallkrav:
  • Körkort C
  • YKB
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter

Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 8-16, Sommarjobb v.22-v.33
Placering: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund bildades redan 1942, och har sedan dess blivit ungefär 500 anställda vilka är fördelade mellan fabriken, huvudkontoret, olika fryslager och säljkontoren. Det vår kund strävar efter idag är samma sak som 1942; kvalitet, service och att göra den godaste glassen. Företaget är drivande på den svenska glassmarknaden tack vare effektiv marknadsföring, stort fokus på kundservice och en väl fungerande rikstäckande distribution.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under perioden vara anställd genom oss på Framtiden AB.