Business Controller sökes till Framtiden AB

Business Controller sökes till Framtiden AB

Framtiden expanderar kraftigt och vill nu fortsätta expansionen i Sverige och internationellt. Vi söker därmed en analytisk och driven Business Controller för att stärka upp vår controlleravdelning som utgör ett viktigt affärsstöd till den operativa verksamheten och ledningen.

Dina arbetsuppgifter

Som Business Controller kommer du att arbeta brett med uppföljningar, analyser, prognoser av försäljning och leverans. Du kommer arbeta fram beslutsunderlag i form av rapporter, statistik och analyser till vår ledningsgrupp. Som controller ska du även arbeta förebyggande genom att identifiera åtgärder som ligger till grund för affärsstrategiska beslut av ledning. Du kommer arbeta verksamhetsnära med förväntan att aktivt identifiera och implementera förändringar och förbättringar i våra processer och arbetssätt. Du har en hög grad av självständighet och en förmåga att själv kvalitetssäkra ditt arbete. Du kommer ha ett brett kontaktnät vilket kommer ställa höga krav på din kommunikativa förmåga.

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, analytisk, lösningsorienterad med förmågan att dra affärsmässiga slutsatser utifrån statistik och data.

Du kommer tillhöra controlleravdelningen med tre övriga controllers. Avdelningen ingår i serviceavdelningen som utgör Framtidens och övriga bolags samlade interna verksamhetsstöd.

Vi är ett härligt gäng som drivs av våra ledord - glädje, enkelhet, kör!

Din profil

Skallkrav:
  • Körkort
  • Relevant utbildning
  • Goda kunskaper i Officepaketet, med särskilt fokus på Excel
  • Goda kunskaper i QlickView eller liknande system
  • Erfarenhet av arbete med CRM-system
  • Relevant arbetslivserfarenhet som Business Controller
  • Förmåga att dra affärsmässiga slutsatser utifrån underlag och analys.
  • Hög grad av självständighet
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande tjänst inom tjänstesektorn

Villkor

Start: enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fernando Carrasco
Telefon 072-245 22 84
Område Jönköping stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till topp 3 bästa arbetsgivare av Universum inom medelstora företag och representerat Sverige på European Business Awards. Vi har dessutom fått utmärkelsen Gasellen av DI senast 2018 genom att fortsatt vara ett av de mest expansiva bolagen i Sverige.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som går utöver friskvårdsbidrag. Vi erbjuder även en arbetsplats i moderna, fräscha lokaler placerade i centrala Jönköping.

Vi finns idag på 7 orter i Sverige samt 1 kontor i Oslo och har ca 230 interna medarbetare, ca 1000 uthyrda konsulter och strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar Glädje, Enkelhet och Kör, vilka sammanfattar vår företagskultur.

Välkommen med din ansökan!