Arbetsledare/Platschef inom bygg till Jönköping

Arbetsledare/Platschef inom bygg till Jönköping

Trivs du i en ledarroll och gillar att ta mycket ansvar? Är du utbildad inom bygg & anläggning och vill ta nästa steg? Då är det här rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Arbetsledare/platschef på T&S jobbar du främst ute på entreprenaderna där du ansvarar för att bygget blir gjort. Du sköter planering av arbetsuppgifter till dina medarbetare i form av dag och veckoplanering. Du har daglig kontakt med din projektledare där ni diskuterar inköp och eventuella åtgärder ni behöver ta ställning till. Du ansvarar för att ni följer tidsplanen och att allt material etc. finns på plats. Till en början kommer du jobba i ett projekt som redan är igång i Jönköping. Du får en introduktion av nuvarande platschef i projektet för att sedan ta över det helt. Detta projekt är planerat att bli färdigt i februari nästa år, du får då ett nytt projekt där du är med från början. Du ansvarar för ungefär 2-4 medarbetare ute på byggena, det kan vara både internt anställda snickare men även inhyrda från annat bolag.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom bygg & anläggning
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Ledarerfarenhet
Meriterande:
- Erfarenhet av liknande jobb

Som person är det viktigt att du är driven och en har ledarförmåga. Då du ansvarar över planering och medarbetare är det viktigt att du är strukturerad, social och kan ta ansvar. Du jobbar mycket i team och med nära kontakt till kollegor så att kunna prata och vara social är A och O.

Varför ska du jobba här
  • Mycket ansvar
  • Bra utvecklingsmöjligheter
  • Varierande
Villkor

Omfattning: Heltid 7-16
Anställningsform: Tillsvidare
Lön: Månadslön enligt avtal
Start: I Augusti
Mer info
Kontaktperson Stefan Sörell
Telefon 0722505375
Område Jönköping stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tage & Söner är en familjeägd företagsgrupp som startade sin verksamhet 1959 med verksamhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning. T&S har idag i koncernen totalt omkring 270 medarbetare. Vi har den samlade kompetens, de resurser och den erfarenhet som krävs för att bygga handfast verklighet utifrån behov, idéer och drömmar. T&S har stort engagemang i sina uppdrag och har en stark lokal förankring i västra Sverige med kontor i Smålandsstenar, Halmstad, Varberg, Borås, Jönköping och Göteborg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.