Utvecklare med intresse för algoritmer och bildbehandling

Utvecklare med intresse för algoritmer och bildbehandling

Är du en matte-nörd med ett genuint intresse för algoritmer, bildhantering, och inbyggda system? Vill du jobba i en innovativ miljö med spännande teknik i framkant? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som algoritmutvecklare kommer du att vara en del av produktlaget "Video and Sensor"- inom det globala kompetenscentret "Solution Center Tolling".
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kretsar kring utveckling av mjukvara i video och sensorprodukter för vägtullssystem. Kapsch utvecklar egna avancerade sensorer för klassificering av fordon och videoprodukter för automatisk nummerplåtsavläsning. Fokus i tjänsten ligger på algoritmutveckling, inbyggda system, och bildbehandling.

Din profil

Kravbild:

Inom avdelningen Video and Sensor jobbar du med utveckling av mjukvara i våra video och klassificeringsprodukter för våra vägtullssystem. Vi utvecklar egna avancerade sensorer för klassificering av fordon med hjälp av de senaste teknikerna inom Machine Learning och avancerad bildbehandling. Vi jobbar även med videoprodukter för automatisk nummerplåtsavläsning. Teknikvidden spänner över områden som bildbehandling, hårdvarunära programmering, och mjukvaruarkitektur för inbyggda system. Linux, Qt, Python, C++, OpenCV och TensorFlow är några av de ramverk vi använder i det dagliga arbetet.
Arbetet innefattar mjukvaruutveckling på system- och detaljnivå, allt från idé till verifiering och produktionsstart. Du har stor möjlighet till kompetensutveckling i denna roll.

Din profil
Vi söker dig som är civilingenjör inom teknisk fysik, datateknik eller motsvarande.

Intresse:
  • Du är intresserad av bildbehandling, deep learning, och senaste teknikerna för detta.
  • Du är intresserad av matematik och att sätta dig in i algoritmer, forskning och standarder.
  • Du är intresserad av mjukvaruutveckling.
  • Du har kunskap om Linux.
  • Du är nyfiken på att hela tiden lära dig nya saker och dyka ner i olika teknikområden.
Personlighet
  • Vi värdesätter ansvarstagande, engagemang och driv
  • Du har förmåga att arbeta strukturerat i en dynamisk omgivning.
  • Du kan jobba enskilt, men trivs även att jobba i mindre team.
  • Du gillar att jobba internationellt.
  • Du kan tänka dig att resa i mindre omfattning
Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Startdatum:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Jönköping stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (83 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kapsch TrafficCom är en av världens ledande tillverkare av intelligenta transportsystem (ITS) primärt inom vägtullsystem. Den svenska verksamheten är förlagd till Jönköping och har 140 medarbetare, samtliga är tjänstemän. Företaget ingår i den österrikiska koncernen Kapsch TrafficCom AG med 5500 anställda globalt. Kapsch arbetar både med utveckling av komplexa helhetslösningar med hög grad av kundanpassning och med standardiserade produkter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.