1:a linjen supprttekniker till stort företag!

1:a linjen supprttekniker till stort företag!

Är du i början på din karriär som Supporttekniker eller har jobbat något år, Vill du få chansen till bred kompetensutveckling och möjligheten att ständigt växa i din roll? Då kan detta vara jobbet för dig. Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

IT-supports avdelningen sköter 1:a och 2:a linje support på våran kunds IT-avdelning samt har på-platsservice. IT-supporten hjälper och ger stöd i IT-relaterade frågor till det anställda.
Som IT-supporter hos vår kund kommer du att jobba med 1:a linje support samt På-platsservice.
1:a linje support utförs genom telefon och fjärrstyrning, På-platsservice innebär att man åker ut till verksamheterna. Fördelningen mellan 1:a linje support och På-platsservice är beroende på vart belastningen finns.

Ärenden skapas och hanteras I ärendehanteringssystemet Footprints. Du kommer att avrapportera muntlig lösning på slutförda ärenden varje fredag eftermiddag där man har möte med hela supportgruppen. Syftet med detta är att få en form av kompetensöverföring.

Din profil

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Lägst gymnasieutbildning mot IT
  • Erfarenhet av liknande arbete minst 6 månader
  • Erfarenhet av felsökning inom IT miljöer
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskaper inom Windows 10, MS Office 2016.
Meriterande:

- Grundläggande kunskap inom AD och nätverk samt kännedom kring Citrix

Personliga egenskaper:
Du är en kreativ person som är lösningsfokuserad och ser möjligheter framför problem. Vi ser att du är noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Att du har en social förmåga att kunna bemöta alla kunder på ett likvärdigt sett, samt att du har ett högt driv och kan ta egna initiativ.

Villkor

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Villkor:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 3 Månader
Placering: Jönköping
Lön: Enligt avtal
Mer info
Kontaktperson Rasmus Lindholm
Telefon 0722-066998
Område Jönköping stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds IT-avdelning består av cirka 70 medarbetare som tillhandahåller IT-drift samt kundorienterad service och support för IT-stöd, datorer och telefoni. Utöver detta arbetar IT-avdelningen aktivt med att möta kraven på ökad kvalité, säkerhet och tillgänglighet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden AB.