Säljare inom Dagligvaruhandeln

Säljare inom Dagligvaruhandeln

Foodmark söker en utesäljare inom affärsområdet DVH (dagligvaruhandeln) med placeringsort Jönköping för bearbetning av vårt säljdistrikt Jönköping med omnejd. Du kommer att ingå i ett framgångsrikt team av säljare som besöker och bygger starka relationer med våra kunder. Du ansvarar för och driver ditt eget distrikt.

Distriktet
Vi ser med fördel att du bor i Jönköping med omnejd. Distriktet innefattar städerna Jönköping, Skara, Lidköping, Karlsborg, Borås, Värnamo och Gislaved.

Arbetsuppgifter
Du kommer att besöka inköpare i butikerna inom ditt geografiska område. I arbetsuppgifterna ingår att skapa de bästa förutsättningarna för produkterna genom att skapa tillgänglighet och synlighet på butikerna. Du kommer även att jobba med skyltmaterial och kampanjförsäljning. Du rapporterar i vårat säljstödsystem Genero där vi även har tidigare statistik.

Som person är du
Du är en affärsinriktad person som känner dig bekväm med både införsäljningspresentationer och uppföljning av försäljningsdata gentemot butikens inköpare.
Du har säljerfarenhet från business to business och har du dessutom erfarenhet från säljarbete mot service- och dagligvaruhandeln så är det meriterande.

Teamet
Du kommer att ingå i ett team av 9 säljare på regionen och 18 säljare totalt. Du rapporterar till regionchefen för
Södra Sverige. I vårat team så värdesätter vi samarbete högt och jobbar tillsammans för att utvecklas och dela med oss av våra framgångar.

Vi förväntar oss
Av dig förväntar vi oss en stark förmåga att bygga affärsmässiga relationer med kunderna på distriktet. Du kommer att arbeta i ett högt tempo vilket innebär att du måste vara strukturerad och ha en god förmåga att planera ditt dagliga arbete.

Vi erbjuder
Vi erbjuder möjligheten att jobba i ett branschledande svenskt företag med etablerade starka varumärken i en dynamisk miljö. Distriktet är sedan tidigare upparbetad med en god tillgänglighet av produkterna samt upprättade affärsrelationer. Anställningen är en tillsvidare anställning med en provanställning om max. 6 månader.

Ansökan
Vi hoppas att just du är en av de personer vi söker. Din ansökan mailar du till info@nextstore.se, märk ansökan
"Foodmark Säljare Jönköping".

Rekryteringen av tjänsten hanteras av Nextstore Group AB, eventuella frågor kring tjänsten kontakta Rickard
Molin på Nextstore Group på 070–8920400 alternativt rickard.molin@nextstore.se

Vi rekryterar löpande för denna tjänst så ansök redan idag.
Mer info
Kontaktperson Rickard Molin
Telefon 0708920400
Email Mejla Rickard Molin
Område Jönköping stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Foodmark AB är en av Sveriges ledande livsmedelsproducenter med huvudkontor i Sundbyberg och egen tillverkning i Sverige.

Foodmark ingår i livsmedelskoncernen Agra AS som är ett expansivt norskt familjeföretag. Agra har funnits i över 130 år och har verksamheter i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter närmare 4 miljarder SEK, varav Foodmark står för ca 750 miljoner. Foodmark har 220 anställda och inom företagets kultur strävar man ständigt efter att kunna erbjuda sin personal möjligheter att utveckla sina färdigheter och göra framsteg inom företaget. Vår ambition är att inspirera till enkla och goda matupplevelser och detta gör vi med hjälp av våra varumärken Rydbergs, Lohmanders, Fjällbrynt, Delikatessfabriken, Jensen's Køkken, K-Salat och Mills.

För att läsa mer om oss, gå in på www.foodmark.se