Maskinreparatör till vår verkstad, Werners Maskin Jönköping

Maskinreparatör till vår verkstad, Werners Maskin Jönköping

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny medarbetare till vår verkstad i Jönköping.


I rollen som maskinreparatör hos oss kommer du utföra felsökning, reparationer och periodisk underhållsservice av våra liftar och byggmaskiner, du kommer utöver det även utföra reparationer på våra kunders egna maskiner.

Du arbetar självständigt med frihet under ansvar. Din huvudsakliga arbetsplats är på vår egen verkstad där du arbetar tillsammans med ytterligare en maskinreparatör, men vissa arbeten utförs ute hos våra kunder i Jönköpingsregionen.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för maskiner. Du har tidigare erfarenhet eller utbildning kring mekanik och/eller el. Du trivs med ett tekniskt varierande arbete av problemlösande karaktär som även omfattar kundkontakt. Du är en händig, noggrann lagspelare som tar ansvar och initiativ. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande men inget krav. B-körkort är ett krav, BE-körkort och truckkort är meriterande.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Flit Rekrytering.

Anställningsinformation

Tillsvidareanställning/provanställning


Heltid

Dagtid


Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Karl Karsberg
Telefon +46709605082
Område Jönköping stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.flit.se/
Sista ansökningsdag 8 maj (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget

Werners Maskin är ett av Jönköpingsregionens ledande företag inom uthyrning av byggmaskiner, byggställningar och liftar. Werners Maskin är ett stabilt familjeföretag med 16 anställda och fokus på kvalité ochservice. Företagets kunder utgörs i huvudsak av regionens byggföretag, industrier och kommuner. Huvudkontoret ligger i Jönköping med filial i Tranås.